Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních.. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985.

1996 - CD spoluúčast - Hana Zagorová
1996 - CD spoluúčast - Hana Zagorová from zagorovahana.cz
Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Listen to nešlap, nelámej by hana zagorová, 4,012 shazams. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. View credits, reviews, tracks and shop for the 1986 vinyl release of nešlap, nelámej / je tu doba dešťů on discogs. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Listen to nešlap, nelámej by hana zagorová, 4,012 shazams. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. View credits, reviews, tracks and shop for the 1986 vinyl release of nešlap, nelámej / je tu doba dešťů on discogs.

Hana Zagorová Dávné lásky, 2008
Hana Zagorová Dávné lásky, 2008 from www.pisnicky-akordy.cz
S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Listen to nešlap, nelámej by hana zagorová, 4,012 shazams. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. View credits, reviews, tracks and shop for the 1986 vinyl release of nešlap, nelámej / je tu doba dešťů on discogs. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Listen to nešlap, nelámej by hana zagorová, 4,012 shazams. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí.

Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. View credits, reviews, tracks and shop for the 1986 vinyl release of nešlap, nelámej / je tu doba dešťů on discogs.

Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1997) - YouTube
Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1997) - YouTube from i.ytimg.com
View credits, reviews, tracks and shop for the 1986 vinyl release of nešlap, nelámej / je tu doba dešťů on discogs. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová.

Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová.

Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. View credits, reviews, tracks and shop for the 1986 vinyl release of nešlap, nelámej / je tu doba dešťů on discogs. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Listen to nešlap, nelámej by hana zagorová, 4,012 shazams. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985 hana zagorová. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook